illamående…

Jag förstår inte vad det är för fel på min mage. Har mått illa varje gång jag ätit i en veckas tid. Och det kan ju inte vara bra? Kan det vara för att jag äter för oregelbundet, för snabbt eller nåt? Hursomhelst är det obra. Jag är ju inte gravid…hur skulle det gått till och vem skulle ha inseminerat mig 😛 Jag kan inte ha anorexia eller bulimi, för de symptomen har jag inte. Jag har ju inga tvångstankar ang. min vikt och jag har inga nervösa besvär i den riktningen. Jaja, nog med detta spekulerande. Kanske får börja äta regelbundet, har ju bara ätit två riktiga mål mat sen i torsdags.

Igår sov jag hos Jessica, var kallt, trångt, obekvämt och rätt mysigt ändå 🙂 Förutom att jag mådde illa efter våra egenlagade makaroner och köttbullar, som jag för övrigt ska äta till lunch med. Tuggar tuggummi nu så att jag ska bli hungrig!

Efter skolan ska jag till lägenheten och FAN om han inte har fixat den då, då vetefan vad jag gör, eller vad min syrra och hennes sambo gör! Stryk får han nog då. 🙂 Jag vill ju fan ha min lägenhet nu! Och så vill jag flytta saker dit…*grr* Tröga människa!!

Inget vettigt gjort idag heller, försov mig och skit. Sprang genom halva Sigtuna och blev genomblöt i halvvaket tillstånd, sånt suger. Nu vet jag inte vad jag ska skriva om mer, fattar inte hur de som skriver typ hur mkt somhelst gör…vill ju oxå kunna det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.