Ensamt…

Känner mig aningen ensam här i lägenheten…ingen som hälsar på en liksom. Jag vill ju ha ungdomsgård/härbärge här liksom 😉 Men inte inatt, för då är jag inte ens hemma. Det är ju fest på Docklands med massa bra live acts och grejer. Ska dansa mig svettig sokm vanligt. Kommer nog vara fett mkt folk där med. Får hoppas det inte blir för jobbigt bara! Igår shoppade jag en massa mat och grejer för 400:- , det är inte direkt billigt att leva, men jag får ju pengar från csn på Tisdag så. Skönt med pengar! Hade dugga igår, den gick bra, mkt bättre än den innan…som jag ! Nu sitter jag mest och är onödigt mkt på nätet, för jag har inget annat att göra. Ska laga mat och sen ladda inför natten….tudeloo…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.