Analog Pussy, Wizzy Noise och Hux Flux @ Docklands

Jaha, ännu en fest då..! Jag gick ju då upp 9 på lördagsmorgon och satt på internet till typ 19, så jag var väl inte direkt den piggaste när klockan var runt 4-5 på söndagsmorgonen…så ja, men det var en helt okay fest, kanske inget att hurra för, men helt ok, som sagt. Träffade en gammal lumpenpolare på bussen, han skulle dit och jobba som vakt, lite lustigt…

Idag så har jag blödit nosblod, sovit och diskat…lagat mat, knullat, hånglat och haft en väldigt seg hjärna. Undrar om jag kommer kunna somna, känner mig iofs rätt trött. jaja, får vällägga mig så märks väl det.

Fick besök idag, flera ggr faktiskt…Jessica sover i min säng, syrran lämna gardiner och Chippen och Millan lånade bok plus att de var snälla och lät mig forsla mina kartonger i bilen. 😉

Imorrn börjar jag inte förräns efter lunch, tror jag…borde plugga mer!! FAAAN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.