Kampen mellan könen!

Oj, jag har kommit på en hel del saker när det gäller pojkar och flickor. Mest på grund av att jag har en stadig flickvän som lär mig allt som jag missat. *humm* Jösses, jag är en toffel. Eller är jag konflikträdd och ovillig att säga emot om jag inte håller med? Måste kvinnorna styra en vart de vill hur de vill? Det är ju dumt att man ska behöva hålla på så. Nej, nu vill jag inte skriva mer om den saken.

Som killen i filmen 100 girls sa igår…vi män är rädda för kvinnor och de utnyttjar det till max 😛 What should a poor little guy do? =)

Blommor och choklad…visst hade jag pengar så. Varför ska killar smöra för sina tjejer om de gör nåt fel? Varför gör inte tjejer det om de är mindre snälla? VAVAVAVAVA??

*suck* Vad är det här egentligen 😛

Jag är säkert jättefånig som skriver såhär, men det är bara så det är. Jag har som sagt aldrig gillat könsroller. Kan man inte bara vara allmänt schyssta och inte spela massa spel hela tiden?

Jag älskar dig Jessica, men jag tänker inte kräla i stoftet för det! Kanske dåligt ordval…äh, vi tar det ikväll…hoppas du inte blir sur eller förvirrad av detta nu! 😛 Bara om jag vart jättedum, men jag är ju alltid snäll så 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.