*flummar*

Jag sitter i skolan och har ASP, lyssnar på skön psykadelisk trans och sådär med…!
Fick feta ångesten i början av lektionen då hajade jag inte mkt, bad om hjälp av Peder vår lärare. Sa åt mig att göra den där jävla punktlistan. Så jag gjorde det så gott jag kunde. Hade iaf lite koll. Men så skrev han en mer detaljerad och strukturerad lista. Började jobba efter den och fattade väl lite mer, sen satt jag och klura. Nu har jag fått svaren av jabobii 🙂 Så nu kan jag kolla på hans sida. 😉

Jag skulle möta Jessi på tåget som gick 17.27 från Centralen, förstås gick det utan mig, sånär på sekunden så missade jag det, hur jävla förbannad som helst blev jag för den sakens skull! Hatar verkligen sånt! Som jag stressa från tunnelbanan och allt med *grrr*

Har just käkat mat som jag lagat själv 🙂 vart potatis och nån slags gryta bestående av korv, majs, gurka, tomat och krossade tomater, plus champinjoner. Hade lite väl mkt svartpeppar i bara 😉

Nu har min nya bild kommit upp med, känns bra…ska behålla denna ganska länge tror jag 🙂 Den vart hyfsat bra…bästa hitills tycker jag själv 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.