Skabb…

Jaha…sitter i Täby och leker lite innan jag ska hemåt. Osocial, jag?? Ja, igår var iaf jag, Maria och Johan ute och festa till det. var på Dailys. Helt okay. Sen hade vi ”efterfest” här i Täby. Alltså satt vi och ladda hem lite musik och flumma…inte knarkflum nej…! Skabb var alla människor som var fulla på Dailys och att vakna genomsvettig. Nu ska jag snart hem och göra migt mindre skabbig. Får se hur mkt av det jag ska göra som jag hinner med. Ska ju byta en tröja…men jag vet inte om jag orkar åka in till stan så många ggr. Hem nu och sen in till stan, hem igen och sen in igen…liksom. Och hem 🙂 Det är hårt att bo ute i bushen…

Nu till mina iakttagelser igår angående svenskars alkoholvanor…

Ja..kvällen börjar med lite öl och sen går det utför…det leder till fylla, slagsmål och en massa missförstånd som vållar konflikter som man lätt hade undgått utan alkohol. Alla dessa tomma ofokuserade blickar som bara irrar runt i ett rus…jag förstår det inte längre. och tur är väl det! Svenska folket har blivit besatta av alkoholkonsumptionen, det är ju läskigt. Särskilt dagens ungdom som fallit offer. De tror och tycker att det är fullständigt normalt beteende. Gå ut på krogen sup dig snygg och ragga på alla som är minst lika skabbigt fulla som dig själv.

FY FAN!

Sen ska man visst vara den som skryter om hur full man var och hur bakis man var efteråt. Som om det är nåt att sträva efter…men visst, tycker ni det är kul att supa och må piss dagen efter, fine by me. Tänk efter bara så att det inte sker alltför ofta.

Jag har iaf tagit ett visst avständ från både krogen och supandet som sker där. Vill jag roa mig kan jag göra det på privatfester eller på technofester. helt annat då 🙂 jag är så glad att jag insett detta. Puss på er alla, fulla skabbdrägg som förnuftiga plurmänniskor 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.