Självbild, tvätt och sånt…

Tvättdag idag! Har sista omgången inne och så torkar resten. Oj så intressant. Ska åka hem till mammsen och pappsen sen och träffa syrran från Dalarna. Vi ska spela Bingolotto och vinna en bil som vi ska sälja och göra massor med bra saker för pengarna *drömma lite*

Kan ju bli mysigt. Skulle vilja skriva ner min egna självbild…men det känns lite svårt att bara göra det rakt upp och ner. Jag speglar mig nog väldigt mkt i hur andra ser mig. Precis som jag speglar mina åsikter, eller baserar på vad andra tycker ofta. Inte i alla situationer iofs.

”I’ve tried so hard and got so far, but in the end it doesn’t even matter…”

Linkin Park – In the end.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.