Big Bad Loser…

FAAAAAN! Vann inte ett skit igår, ska aldrig mera spela bingo-lotto. 😛

Det var iofs rätt mysigt. Nu sitter jag och diskuterar. Det är bra med diskussioner. man kan hitta sig själv genom att diskutera och våga stå för det man tror på. Samt försvara den ståndpunkten. Få nya synvinklar på ämnet och så vidare. Förstår inte varför jag diskuterar så lite…

Jaha…kom till mamma och pappa igår och fick för mig att nej, jag har inte sagt att vi vill äta så vi får nog ingen mat, bara för att det inte stod några tallrikar till oss…varför tänker jag så? Fick naturligtsvis mat.

Så har jag haft megakval ang. julen, hur ska jag göra, vart ska jag vara? Ville vara överallt, men måste ju välja. Sen trodde jag att alla skulle bli sura/arga/besvikna om jag inte valde dem. Men som vanligt oroade jag mig för mkt. 🙂 Varför gör jag det?

Spänner mig, oroar mig, är nervös och tror det värsta, när ska det sluta? Allt löser sig, det är inte hela världen om nån blir lite ledsen, ingen är perfekt! Inse det Micke!! 😛

Jaaa..så ska jag ta itu med plugget denna vecka, känner att jag är efter.

Puss på Jessica. Du är bäst, kämpa på, du klarar ALLT!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.