våra hjärtans dag?

Varför bara ha en dag som är till för alla hjärtan? Såvitt jag vet skulle våra hjärtan må bra mkt bättre om det var det var dag. Och då menar jag inte att alla som inte är kära i någon inte ska få nåt. Alla ska må bra och vara glada, njuta av varandra, alltid.

Ja, men nu är det ju inte så. Var mest en tanke. Jag gick aldrig till skolan idag. Jag ska träffa min älskling idaaag!! :))) Oj, vi ska pussas som aldrig förr, eller nåt 😉

Vi pratade i telefon jättelänge igår. Fan vad underbart det var, lite skavsår spelar ju ingen roll 🙂

Nu ska jag klä på mig

Pussar och kramar i massor till Jessica!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.