phphelvete!

Jag har stora problem med den här kursen, han går för fort fram. Jag hänger inte med just nu. Sen att vi snackade arrayer idag, det hjälpte inte direkt. Jag behöver boken! millaan får jag låna din? =) Skulle låna en annans men jag orkar inte leta rätt på han. Iaf, om du är i skolan idag så är jag i gd20 hela dagen. 🙂 Om jag får låna boken alltså.

Till gårdagen då.Kunde knappast blivit bättre. Åt på La Cucaracha, massa vitlök, gottgott. Jag som inte alls gillade vitlök för inte alls så länge sen.

Sen gick vi och fika på Blå Lotus…och sen, sen gick vi och hångla i en hångeltrappa :))

Sen var det dags för Vanilla sky. Helt ok, men väldigt skum. Sen åkte vi tåg till mig. Sen säger jag bara OJOJOJOJ, cara mia, cara mia! Puss!

To hold you in my arms
To promise you my love
To tell you from the heart
You?re all I?m thinking of.

Jag gillar att vara spontan, varför har jag inte kommit på det tidigare?

Du är så jävla vacker går inte av för hackor! ;D

Och jag funderar och funderar. Det här med vänskap. Varför har jag alltid hamnat fel när det gäller sånt? Jag förblir ensam i min värld. Visst finns det ljusglimtar, men jag känner nästan som att jag inte har några vänner. Ska det vara så? Vad gör jag fel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.