bakis, blod och fest!

går var en tämligen kul dag. Gick upp sådär vid 6.30, skittrött. Satte mig en liten stund vid datorn, höll på att somna, men som tur var så hade jag snoozat mobben. Så den väckte mig. Åkte till plugget och satt där ett antal timmar, kändes mest plågsamt, men det var kul att installera spel 😛

Vid 15-tiden åkte jag och ett gäng med tjejer från klassen till stan och fikade. Vi hamnade på Vivels, på Kungsgatan, där jag åt lasagne.

Sen ringde jag till Patrik. Åkte hem till honom och kollade in hans lägenhet. Kollade på Zoolander, skadad rulle. 🙂 Sen begav vi oss till Sockenplan och festade. Det var skoj. Kom några tjejer dit med. Sen när vi var tillräckligt fulla så åkte vi taxi in till Fridhemsplan. och gick in på The Viper Room, gratis förstås 😉

Var ganska full, men inte för full. Hade sådär kul. Förutom att alla raggade och fick ragg, iaf tillfälligt. Utom jag. Jag vet inte hur fan man gör. Eller nåt. Jag ska iaf på fest nu, så vi hörs eller nåt.

Klippte mig idag och jag har vart snygg och bakis hela dagen.

höhöhö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.