blod, fika och sånt

Igår när jag åkte till sthlm för att fika med en vän, så blödde det ur näsan på mig, lite jobbigt då jag satt på ett fullt tåg med bara en tidning att stoppa upp i näsan. Så där satt jag och pula upp tidningen. :)) Sen på vägen hem började ett fyllo röka på tåget. Illa, tur att Bruce Lee tog den ifrån honom och stampa. Jävlar alltså. jag gick därifrån istället. Nu ska här sovas. Gonatt alla galningar.

Lite tankar om vad jag läst i andras dagböcker…

Jag vet inte mkt om era liv. Det verkar som att det är mkt skit överallt. Alla verkar ha åskmoln på sin himmel. Jag vet dock att det inte bara är skit. Kom ihåg att ni alltid kan ändra på hur saker är. Det finns alltid ett val. Om nån av er känner att ni skulle vilja ha en ickeinblandad åsikt om nåt…detta är riktat till alla som läser detta. Iaf de jag känner. Hursomhelst. Tänkte mest att jag kunde ställa upp. Jag vet mkt väl att ni har andra som kan ställa upp, men iaf. 😛 Imorgon ska jag dricka alkohol. Det ska bli intressant. Lär bli den enda partyhelgen öht fram tills nästa studiemedel. Bättre än inget. iofs, om två veckor ska det ju festas, fast inte på samma sätt.

”Det är min gamla vän demonen…”
Gonatt snuttepluttar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.