I feel good!

”Och dekadensen är hård. Och jag har aldrig fångat en enda dröm. Och jag står framför spegeln jag vill inte förändra nåt. ” – Omgjort citat från Uppsnärjd i det blå med Håkan Hellström. I feel so fucking good!

Jag har aldrig sett nån såå uppsnärjd i det blååååå!!! :))

Men Eva Eva, vi måste börja leeeevaaa!!

Jag har fixat tangentbordet, visst är det lite trögare än innan spritehändelsen, men nu funkar det iaf. Mer Håkan åt folket!

Idag vaknade jag 13..helt underbart. Drömde en sjuk dröm om att smågangsters från min barndom satt i mitt rum och pajade speglar. Stört värre.

För ingenting är logiskt. Så därför kan man inte handla enligt de logiska lagarna kära vän. Inte i livet iaf. Fysiska lagar och sånt är bara inte livet ju.

Och så var det lite tidsrapportering här då.

I fredags ville jag som sagt inte vara på praktiken, så jag gick därifrån mao. Fy på mig. Men det blev mkt bättre när jag kom hem. Då styrde jag upp kvällens schema, så att säga. GaZZe kom hit och Oliver med. Vi drack lite vin/öl/sprite och sen gick vi till Avenyyyn. Vilket är ett lokalt hak i Tälje. Så jag var inte i Göteborg. Tyvärr kanske jag ska tillägga, hade säkert varit mkt mer intressantare ställe. Men iaf. Det var en mycket trevlig kväll. Trots dåligt med pengar. Sällskapet spelar visst roll. Kanske tillome ska dit idag med, men det återstår att se. Nu ska jag nog ta och redogöra för gårdagen.

Den var rätt skön. Vakna runt 12, käka frulle. Snacka lite med Tommy aka GaZZe, som sov här, så nu har vi minsann sovit hos varandra båda två. Det ni 😛 Sen spillde han lite sprite på mitt tangentbord. Som jag för övrigt redan sagt funkar återigen. Annars hade ju detta inte varit möjligt, vilket föregående dagbok kan bevisa. 🙂

Idag mår jag sådär superbra, jag är bara genomglad! Och jag älskar det. Så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.