rätt ska vara fel.

Ja, så har mitt kära t-bord behagat bli trögt igen då. Såhär på början av en helt ny vecka känner jag att jag borde sova. Sen ser jag fram emot en del saker. PENGAR! Studentskiva, kramas och träffa viktiga personer. Ja, ett bra liv har jag. Imorrn får jag mammas mat. Systrar och syskonbarn får jag också. Nu ska jag sova. Ja, sen så skrev jag fel häromdan, så nu är det två inlägg ala 615. Men what the heck.

Lista för senare på dagen blir om jag hinner förstås.

Vakna
Käka
Installera XP
Ringa för att få skjuts
Umgås

Natti

Ny dag och jag har inte nåt OS på min dator, är fn i Hovsjö hos mina föräldrar. Har haft en väldigt bra dag. Vill ni mig nåt, får ni antingen ringa eller vänta tills jag kommer till praktiken imorrn, men så bråttom kan ju knappt nåt vara, right?

mys på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.