Trött…

Ja, jag har haft en tröttsam helg. På lite olika sätt och så. Men lite får jag skylla mig själv. Har åkt typ 40 mil med bil och buss och sov rätt taskigt. Har varit hos en av mina systrar i Avesta. Var trevligt att träffa dem däruppe, men samtidigt påfrestande… två syskonbarn som ständigt bråkar och skriker samt en svåger som inte kan kontrollera sig själv, varken när det gåller alkohol eller ilska. Men så kan det vara antar jag. Kollade på Schlageråbäket där, patetiskt, fel låt vann, what else can I say?

Nu ska jag nog städa.

Hade en tenta i lördags morse, gick sisådäär. Men men, så är det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.