Jobb vill jag ha

Jag ska skaffa mig ett jobb snarast hade jag tänkt 🙂 Ska nog kunna få mig ett, måste bara sätta igång på allvar. Så nu ska jag fixa det. 🙂

Ibland är livet bara orättvist, men vad ska man göra åt det då? Var hos revisorn, hade förlorat sisådär 40 000:- kronor på mina aktier, men eftersom jag inte har haft så mkt i inkomst så får inte jag ett öre av de 7800:- som jag egentligen skulle få tillbaka på förlusten. 🙁 Och jag får inte spara det heller, tills jag har mer i inkomst. Får nöja mig med dem 2000:- som jag får tillbaka.

Måste gå och skriva in mig på arbetsförmedlingen också. Så jag kan söka socialbidrag ifall det skulle bli aktuellt, hoppas jag verkligen inte iofs. Har hellre ett uselt jobb nånstans. Ska bara skaffa det också. 🙂

Sitter och kollar igenom platsbankens annonser för fullt, skickar tips till mig själv. Blir iofs mest en massa jobb som diskare o.dyl.. visst satsar jag högt 😛

ÅH, på Lördag är det FETA festen!!

Docklands presents..

Live:

CHROMOSOME ( Spiral Trax Records.)
SENSPHERE ( Implant Records + PsyForce Productions.)
KLUSTER ( Digital Psionics Records.)
STEPTIME/Thrashlords (Stoneage Records.)
BIRTIK ( PsyForce Productions.)

Extra Liveacts:

WEIRDO BEARDO (Little Blue Men) ( Spirit Zone Records / Spiral Trax Rec.)
MIRACULIX ( Alchemy Records.)
TELLUS 2 ( Boom Records.)

DJ’s:

Berre ( PsyForce Productions.)
Logic Bomb Djset
Dr.Frau ( Brain Damage.)

Annat:

Chill Out Zone:

Liveacts:

ZEALOT ( Bhogdan Studios.)
FRÖJD ( Didgeridoos etc.. )
MELTING SPOON
MICRO

Djs:

WICKED ( StoneAge Records.)
DICK ( Milky Way Records.)
MAGNUS ( Boom Records.)
HANNABIS ( Epsilon Magazine.)
CHAMAN
P1457 (JAN&JIM)

Check this out!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.