internetberoende

Jag? Nej, du skojar? Jag som alltid är ute och skakar rumpan och åker inlines och cyklar och umgås med alla mina en miljon vänner och bekanta 🙂

Nejmen seriöst, jag måste softa lite med det här med internet, börjar kännas skadligt för hälsan. Börjar ju blöda nosblod stup i kvarten, det kan ju inte vara bra. Kan ju inte gå från en dator till den andra.

Men jaja, i helgen ska jag ju aktivera mig ”offline” 😛 Blir en helhelg. Fest med grabbarna på fredag, käka hemma hos antingen en eller den andra, sen förfesta med massa booze och sen ut och shaka och diverse annat på nån krog.

På lördag är det Grönan, sen hem till ett födelsedagsbarn och sen vidare till Docklands.

BTW, ny MSN, randler_@hotmail.com. Jobbigt med all spam som kommer till det gamla så jag ska göra mig av med det. 🙂

Jag ska börja teaterapa mig kanske 🙂 Bra att aktivera sig med nåt som också är utvecklande, fan va skoj, billigt med, bara 150:- per år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.