smashed plans

Direkt översättning på krossade planer. Vilket har hänt idag. Bölir inge party för min del *snyft* Äh, fan, jag ska nog kunna styra upp detta 🙂 Sökte ett jobb igår på kringelstan.se, fick svar idag att de bara har sina utvecklare på timanställning, samt att de har all den kompetens som jag kan erbjuda redan. Men dock sa de att om AF kunde erbjuda mig en lösning i form av att ha en praktikplats fram tills jag hittar ett jobb, så kunde de nog ställa upp. :)) Det gillar jag 🙂 Fortsätta praktisera…fast självklart ett fast arbete bättre. Sådär, har mailat min handläggare då. Ska bli intressant att se vad hon har att säga. 🙂 Fick ytterligare ett nej från Astra igår, denna gång processoperatör.

Men livet går vidare för det 😛

Ska försöka skapa lite nya planer för kvällen kanske..

Och jag ska ut ikväll, minsann 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.