stenhård helg.

Slutade praktiken runt 17 tror jag det var. Oliver ringde och fråga vart jag var. Fick skjuts hem iaf. Sa att vi skulle försöka styra upp nåt inför kvällen, så man inte satt hemma och ruttnade. Sagt och gjort. Kom hem och bänka mig lite vid datorn (otroligt ovanligt, jag vet 🙂 Så kom en v0x och fråga om jag skulle med ut några polare och fira att en av dem tagit studenten. Jag sa, javisst, jag är öppen för förslag så gärna. Kvällen var ordnad 🙂 Vid sådär 20 kom Oliver och hämtade mig och så gled vi in till stora staden. Med bil, fett soft 🙂 Kom in och hittade inte de vi skulle träffa. Sen helt plötsligt glider Carro och Anna in, jag var inte direkt beredd på det. Så jag såg väl lite dum ut eller nåt 😛 Men det var ju kul, de är alltid på gång, ”mobbar” en om man inte fattar ironi och grejer, det uppskattas 🙂

Sen ringde jag till en av de jag visste skulle komma, självklart var de redan där.. så vi gick till dem. Festade på köpte två 6:or och några cider, sen var min kväll gjord. 🙂 Senare kom även fler folk. Sketskoj 🙂 Skjutsade hem nåra sen hem och sooova.

Vaknade vid 11 av att JwKåt skicka sms. Var ju lagom bakis då 🙂 Badade och åt lite corn flakes. Softade ett tag, sen gick jag ner på stan för att inhandla en flaska rödtjut till millan som fyller år idag! Grattis! Tog sen tåget in till stan och kom till ett folkhav av kaos. Säkert flera miljoner på stan. Hundratusentals iaf, lätt. Blir väl så när det är resturangernas dag, studenter, 750-årsjubileum, fint väder och sånt.

Anarki på bussarna med…trångt, varmt… blää 😛

LÅ ringde och sa att han var inne på Grönan, skulle möta han där vid ingången. Visade sig att han redan var inne, lånade pengar till inträdet eftersom jag glömde ta ut pengar, tack för det.

Kom in och mötte upp ett antal ircare från starchannel, trevligt att träffas 🙂 Senare även jwk, zarah, and so on. Så var kalaset igång då. Stod i köer, åkte bergodalbanan, åkte popexpressen. Prata skit. Inte måsskit. glowstick i fittan och sånt vart det lite med, hihi, sååå skoj. 😛

Sen gick jag och LÅ, traskade till spårvagnen som vi tog till norrmalmstorg. Där satt det ca 30-40 ungdomar med förbundna ögon. Det var en ung tjej som stod och höll tal om situationen i Palestina. Skadat. Hon brann för sin sak må jag lova. Väldigt tagande tal om hur hon ville kunna återvända hem och öppna dörren till det hus som hennes far eller morföräldrar byggt därnere. Och frågan varför, varför dör gravida, gamla, barn för våldet därnere? Ja, det är sjukt.

Sen gick vi till bankomaten så jag kunde betala det jag lånat och handla mat. Gick till ett kebaberi och köpte med oss kyckling med ris/pommes. Gott, åt det på tåget. Där hade de hiphopparty. Två snubbar med en bandare.

Kom fram till millan, där vi åt chips, snackade en del om diverse saker och så. Sen var jag ju tvungen att åka 🙁 Kom fram till slussen och där var det en massa folk, skitskoj…sen åkte vi in till docklands. Där dansades det halva natten. Jag var i toppenform, ingen speciell värk, eller trötthet. Jag var sjukt pigg, medans de andra låg och sov, de små lathögarna 😉 På vägen hem så fick jag och matte_loyt, sällskap av två killar varav den ena är en gammal barndomsväns lillebror. Lite skoj.

Jag gick från östertälje station och inhandlade frukost på statoil, sen gick jag hem, badade, värmde makaroner, åt lite, sen gick jag och la mig i sängen och däckade. Sov till för två timmar sen typ, så jag får se hur bra sömnen blir inatt. Men jag tänkte bränna av spiderman och dra hem till Oliver och glo på hans något större tv. Ha det folks, och tack till alla er jag träffat i helgen, det har varit helgrymt. :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.