10 000 gästboksinlägg

Idag ska det ske, jag ska få över 10 000 inlägg, vill du hjälpa till? Du vet vad som ska göras 😉 Hehe, jag vet, jag är löjlig. Annars kan du få komma med tips på vad man kan köpa för present till en nyfödd flicka? Jag ska nämligen till syrran idag och hälsa på. 🙂 Sista dagen på praktiken idag med, kanske skulle köpa nåt fikabröd för den sakens skull, får se vad Pär säger. 🙂

Igår satt jag med Tien, lao, martyfarty, Jonas och Martin i Kungsan och garva åt folk som hade massa oljud för sig i ett av resturangtälten, de sjöng alltså kareoke, eller de lät mest väldigt illa. Haha, fan va vi garva åt dem…

Sen gick vi till Blå Korn och sen åkte vi hemåt och så sa jag farväl till tien som åker tillbaka till Kanada just nu. Oh, så dramatiskt det låter… 😛

Jag har inte fått pengar och jag ska visst inte till syrran. Lillan var visst lite sjuk..gulsot typ. Nu har jag pengarna iaf…*skönt* Ska betala mitt adsl sen är det lägga undan för hyra som gäller…sen ska jag nog lägga undan för mat med..sen kanske man kan göra nåt skoj för det lilla som blir över.

Kollar på mina räkningar över de senaste åren på internetbank historiken, jisses vad pengar man gör av med alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.