fredagen med pengar

inte nån otursdag här inte.. neeej. Men nu måpste jag till jobbet och lämna in en dum tidrapport, fast jag inte orkar..ses sen. Hojta om det händer nåt skoj ikväll jag är på kanske..

usch, jag är svag. Låter mina dåliga tankar komma tillbaka. Trodde jag lagt dem åt sidan. Jag menar, varför skulle jag inte duga. Bara för att ingen vill ha med mig.. 🙁 Ingen frågar. Äh, jag är överkänslig jag vet. Men det är jobbigt, bara för att de på jobbet vart dumma och inte svarat när jag sagt nåt. Så blev jag osäker. Sänker hela mig ju.

Varför ska jag ta det för?

Nu ska jag in till stan, tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.