ojsan

00.15 tyyp.

Nu vaknade visst jag, hur jävla stabilt är det på en skala? Jag är så död…eller nåt. Jag måste sova mera..UÄÄÄÄH! Min mamma är nog besviken på mig.

Helgen som var..

Sov bort halva fredagen pga att jag jobbade natt. Missade att lämna in tidrapporteringen, men det är sånt som händer. Sen hem..och lite kval i onödan. Lite demoner som legat på is som påminde sig. Undrar om de har nåt med helgens aktiviteter att göra? Jaja..de liksom fick mig att ändra ett beteende, tror det är bra.

Ja, när jag just snackat med farsan för att se om de skulle vara hemma, alltså åka till dem och bara softa liksom. Då ringde Lars-åke och fråga om jag skulle med ut och käka och så med han och co.

Sagt och gjort. Åkte in till stan och mötte upp dem. Gick och åt på Harry B James. Kan ju förtälja att jag var aningen slut i huvudet då. Efter nattveckan alltså. Så de undrade hur jag mådde, efter lite mat så mådde jag bra.

Sen gick vi till Tidsfördrif, varmt var det och seg vart man…men det var trevligt. Men vi stannade inte så länge. Saknar nog den tiden ganska så mkt. Var iofs då och nu är nu, och massa saker har förändrats. Ja, saker förändras ju.

Sen skulle vi till nån pub i G:a stan, till slut blev det nån Arms nåt..på lilla nygatan. Dit kom Tommy och jag blev lite sugen på att dra vidare, de andra var inte så på, så jag och Tommy åkte därifrån. Han lämnade mig vid Götgatan. Där Katta och ett tjejgäng var på Broder Tuck.

Efter diverse drinkar och shots kom jag igång därinne. Snackade djupa saker om vad man skulle bli. Men kom inte fram till nåt nytt sådär… Efter de stängde drog jag med mig Paulie, en av Kattas polare till Claras. Var där tills de stängde, sen 7-eleven och lulla runt på T-centralen. Oj, va full jag var. Kom hem 06.45

Lördag.

Vakna vid 12 av att Tommy väckte mig med att ringa på mobilen. Fick han att hämta mig, så handla vi lite och sen upp till Långholmen, vi var där vid 16. Lite för tidigt va? Aja, vi satt där och glodde på alla underbara människor 😛 Frös lite med…det är ju fan höst nu 🙁

Inte för att jag fått njuta av sommaren direkt.

Sen runt 18 kom den där braiga plurtransen…hehe. och efter det strömmade det till rejält med folk. Runt 20 kom zarah, tereza och co. Sen kom Johan vid 21. Bongholmen var rätt trist. Jaja..vi drog vidare. Först Fridhems och käka och dricka öl för de andra.

Snackade lite mer om meningen med livet, om det är att ha kul eller vad det nu är…jag vet inte, men det känns som att bara att ha kul är fel svar. Men som det sas, det är ju upp till var och en vad som är meningsfullt. Bara man fyller upp tiden med nåt.

Sen drog vi vidare till tivoli, en rockklubb på söder. Blev rätt blöta på vägen dit. Sen att vakten skulle envisas med att inte släppa in den sötaste. Vilket jag inte alls kan förstå, det hjälpte ju inte oss mot vätan. Till slut charmade hon sig in 🙂

Därinne kände flip som redan var där och även zarah, som kom med oss, bartendern, så jag som betalade, fick t.ex 3 stycken 6~:or för 180:- istället för 315:- var ju inte helt fel.

Sen helt plötsligt vrålar flip, jag ska ha efterfest, med jacuzzi och bastu och pool…då var man ju inte sen att haka på. Fasen..

FASEN VA KUL!

Ja, jag badade i jacuzzin i typ 3 timmar..inte bara jag, utan jag, Tereza, Zarah och Tommy, SAMTIDIGT! Fifään, myntades en del roliga uttryck i den lilla poolen. Nåt med fötter i rövar och så tror jag bestämt det var.. hehe. internt numer.

Och så blev jag såld för en öl.. MEN jag klagar inte. Tack för en übernatt.

Nu är klockan 03:06..dags att försöka sova lite igen kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.