galet trött

Det var jag igår. Var ju fan uppe 24 timmar. Saker gick inte direkt som planerat. Men till sist gick det rätt bra ändå 🙂 Jag fick åka Arlanda Express för att hinna dock, men det var det lätt värt. Jag skulle vara där, fanns inget annat. Sen var det äventyr på vägen hem *stolt*

Ikväll är det så mycket fest så jag kan inte ens beskriva det. ALLA kommer, nästan iaf. Ska bli så skoj. Speciellt då jag har alkohol denna gång. Men huvudsaken är ju att prinsessan är hemma och är med och festar 🙂

Ska bli spännande och se när jag somnar. Får ta och se på nån film eller så.

Nu har jag sovit och återställt min dygnsrytm, men den ska vi paja ikväll, hoho 🙂

Give me tonight!
Girl just one more night!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.