17:e november 2002

Jag har inget att säga.

Men jag ska berätta nåt. Jag kan ibland drömma ihop den verklighet jag vill ha. Men till vad för nytta? För det är bara i min fantasi som jag vågar, som jag får, som allt blir som det ska. Jag kan sätta ihop hela scenarion beroende på vad som händer. Ibland är det mardrömssituationer.

”I’ve been hiding, lost in the love of another. I’ve followed the moon and a song and I thought it would take me forever to find a place where I belong. I watch a rainbow rise. I give you all I’ve got. I could never give you up, the way you make my love shine. I could never give up, the way you make true love shine. I believe you when you say you don’t want to be lonely. I’ll carry your heart like a bridge when you need all the time you can find to get the hurt out of your mind. I’ll watch the rain go by and give you all I’ve got. Cause I could never give you up, the way you make my love shine. I could never give up, the way you make true love shine.”

Roxette – I could never give you up

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.