in a world of illusions

Dagen då allt faller på sin rättmätiga plats närmar sig. För var dag kommer den närmare. Vägen dit är olika lång för var dag. Men dagen kommer alltid närmare. Då natten är som mörkast och tiden går som saktast. Det är då du ska tänka på den dagen och veta att även du når dit. Oavsett vem du är och vart du kommit ifrån, ska du nå dit. Då dagen är kommen spelar det ingen roll vem som är vackrast, smartast, rikast eller vem som satt på flest. För dagen då allt tar slut tar inte några krigsfångar. Det finns ingen kvar att döma, eller bedöma vad som hänt. Det enda som spelar någon roll är vad DU gjort med din dag. Nu spelar roll, inte då, inte sen..

Jag vet att det inte är så lätt att leva i den fantastiska kompotten som vi hamnat i. Vi får söka och leta och pröva oss fram. Hittar vi rätt eller gör vi fel, vem kan säga det? Det går nog inte att göra rätt eller fel..det gäller att bara göra det som känns bäst för en själv. Utan att trampa allt för många på tårna. Tydligen blir alltid någon trampad på, men hey.. that’s life. Kan spektrat av alla möjligheter visa sig? Kunde det göra det för någon som ens hade en aning om vad de ville? Eller blir det som det blir utan mening utan pardon? Antagligen ja..

För att ens komma till försöka-delen, måste man ta för sig, kliva ut i det okända och hoppa med huvudet framstupa. Utan att tänka efter alltför många gånger. Sånt beundrar jag. Jag är alltför skraj själv, eller har varit länge. Det är nog dags att lämna trygghet och gamla tankesätt bakom och se sig om i den underbara rikedom vi lever i..

Världen må vara galen ibland, men den får inte vara det utan att jag ska medverka..

”längtan efter trygghet är inte detsamma som kärlek. rädslan att förlora är inte heller detsamma som kärlek.” – Ja, jag vet det nu..

Nu tänker jag knyta mig till sängs.. 😉

”I sit and wait
Does an angel contemplate my fate
And do they know
The places where we go
When we’re grey and old
’cos I have been told
That salvation lets their wings unfold
So when I’m lying in my bed
Thoughts running through my head
And I feel the love is dead
I’m loving angels instead

And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I’m right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won’t break me
When I come to call she won’t forsake me
I’m loving angels instead

When I’m feeling weak
And my pain walks down a one way street
I look above
And I know I’ll always be blessed with love
And as the feeling grows
She breathes flesh to my bones
And when love is dead
I’m loving angels instead

And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I’m right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won’t break me
When I come to call she won’t forsake me
I’m loving angels instead

And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I’m right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won’t break me
When I come to call she won’t forsake me
I’m loving angels instead”

Angels med Robbie. Han skulle man se live alltså. Kanske blir så på nåt vis, vad vet jag… Såg han på teve igår och han är en entertainer av ganska hög klass. Även om jag kände att det var lite väl överdraget med blinkningar och diverse gester. När han spelade den här låten sjöng jag med iaf och kände att fan den här låten skulle jag kunna använda om jag skulle gå på audition för nån popsmörsångsutbildning eller så.. kan verkligen få med en bra klang och utan att behöva ”skrika”. Sen är det ju bra text med.

Nu ska jag sova! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.