Flyttdags..

Idag fick jag ett brev från telgebostäder om att jag har chansen på en 1:a i Järna. Vill jag bo där? Beror ju på vad för förutsättningar det finns i lägenheten förstås. Kan jag flytta mitt adsl dit? Är det en fin lägenhet? Osv.. Det är nära till pendeln iaf.. inte så långt från stan. Södertälje alltså. Man åker bara två stationer. Ska väl se till att besöka lägenheten vid tillfälle. Om jag skulle ta den och framförallt få den så betyder det att jag flyttar nästa månad. Ska nog förvarna syrran så jag inte behöver betala dubbla hyror. Så att hon slipper det framförallt. Idag försov jag mig. Det var extremt pinsamt. Jävla skit alltså. Fy fasiken. På fredag ska jag till psykologen. I helgen ska jag…ja, vad ska jag göra då? Åh well. det återstår att se helt enkelt. Skulle vara rätt trevligt med ett nytt jobb också. Ska snacka ihop mig med min polare som jobbar på posten och se om hon kan lämna in en ansökan där kanske. Annars då? Annars funkar allt bra. Det går att leva. Inga problem direkt.

Köket = Diska, Plocka iordning papper. Golv och Damma.
Badrummet = Golv och Damma och Putsa.
Stora rummet = Damma, Golv samt fixa lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.