Dailys o Harddrive.

Jag har bevistat dessa ställen i helgen och betalat, hmm, inte en krona vad jag minns. Okej okej, jag har lånat pengar, men det var det ju värt. LÄTT!

I fredags slutade jag 12, sen åkte jag ner på stan och gick och snackade med psykologen, det gick bra, fick prata av mig och bolla lite funderingar. Sånt är väldigt bra. Skulle kunna sitta i timtals och diskutera och fundera och så vidare.

Sen drog jag hem och softade, sov och badade och sånt. Åt gjorde jag nog med. Sen drog jag till Mörby. Jag L-Å, Marre och hennes syrra förfestade hos honom. Och det var fan riktigt skoj. Flumma loss rejält.

Sen in till stan och Dailys. Där röjde vi på alla golv. Jävligt trevligt. Sov i Mörby, skönt att slippa åka hem. Drog en bakisfrukost på den lokala grillen, sen hem. Duschade och fixade iordning mig, sen var det dags igen, fick med mig Johan på en ”hemlig” fest vid Gullmars.

Åkte hem till han och satt hos han innan och råsoftade. Var rätt seg just då, men det gick ju över. Käkade och sen ner till festen. Som var väldigt blöt. Kondens och ja, det fanns helt enkelt ingen luftkonditionering alls.

Röjde som en galning när Mowgli körde sitt Acidset. OJ säger jag bara!

Tog sen nattbussen hem vid halv fem. Sov hela vägen och vaknade efter drygt en timme av att chauförren sa gomorron, nu är vi på slutstationen. Där tog jag nästa nattbuss, 797, rätt ny, som går över nya saltsjöbron. Trodde att den bara åkte till Fornhöjden så jag gick av efter bron, men den skulle till Ritorp sen, så jag hade kunnat suttit kvar, men aja..

Vaknade nyss, inte riktigt utsövd, men det är bara bra, måste ju somna nån gång sen också. Ska ringa och se om jag inte kan få med föräldrarna på köpa-säng-runda.

Ska inte åka med till Sälen, iomed att jag inte kan ta ut nån semester förräns i april. Förlorar för mkt pengar på det. Vet inte ens om jag hade kunnat spara ihop tillräckligt ändå..

Puss o kramis 😛

ÅH Pizza, godis och COLA säger jag bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.