Quiz me

Quiz är tillbaka!! Tre dagar förseeent. Och allt funkar inte som det ska kanske. Nu ska vi se här, piercing revival. Gör quizen!

Piercingar.

Ja, jag ska ha fler. När vet jag inte ännu. När jag har råd och sånt. När jag får, kan ju inte ha piercingar som är synliga för jobbet. Dumma jobb, annars hade det suttit två stavar ovanför vänster ögonbryn omedelbums. Så jävla coolt. Sen en i bröstvårtan :))

Nu ska jag laga mat.. 🙂

Nu är jag mätt och tankar en massa musikal, CHESS! På svenska 😛 Ska inte alls flytta till Järna tycker inte Mamma! Får vänta och se hur det går med de andra lägenheterna jag sökt.. blalalalalalaaa! Imorrn ska jag ut och dansaaaaa 🙂

Hiphop ballad for all times, yeah baby!

If you once had me, then you will never have me again! So enjoy it the first time!
Oceans Eleven var skoj, smart rulle.. 🙂

GONATT PÅ ER DÅRAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.