RAKAT ELLER INTE?

Jag förundras var dag över hur lite vi vet om livet. Vi lever mest på instinkt. Föda och boende, samt tidsfördriv är det vi ägnar vår tid åt. Är det allt? Kan det inte finns nåt större, mer och djupare? Sexualdriften är en stor stötesten i våra sociala liv. Eller det är nog mer beroende på vem man är. Hjärtan har blivit krossade för mindre saker.

Vi män har mindre kontroll över våra hormoner när det kommer till sex och kvinnor har mindre kontroll när det gäller känslor. Sådär då har jag löst skillnaden mellan könen.

Finns ju dilemman däremellan med förstås.

Jag måste nog börja gå på den där linjen att vi är nog mest instinkt..

RAKAT ELLER POPFRILLA?? SVARA MIG!?!??! VAD SKA JAG HA?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.