att ragga

Är nåt jag inte förstått mig på. Hur det går till, vad jag gör för fel? Det kan jag iofs svara på, jag tror att jag ”raggar”, men vad jag egentligen gör är att jag väntar på att nån ska ragga på mig. För jag är inte den som raggar, jag vet inte hur man gör liksom.. Gårdagen är bevis på detta om något. Min reaktion på det hela var något oväntat. Blev så jävla så sur på allt vad tjejer är. Ville bara att alla tjejer i hela världen skulle brinna och dö! Vadan detta? Frustration kanske? Uuusch säger jag bara!! Jag kommer aldrig förstå mig på hur sånt här funkar. Jag är inte skapt för krogragg så är det bara. Bajs på det! Jag behöver en mogen kvinna som vet att ta för sig, som kan få mig att kliva ur mitt skal. Som kan förföra mig så jag inte ens vet vad jag heter. Vart är du? 😛 Äh, skiiiitsamma! Jag fick pussas igår iaf. Fast jag ville HÅNGLA, men neej. :/

Idag är det sunk och teve som gäller, basta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.