älska ditt hjärta

Älska dina händer. Älska ditt liv.. Just love love love.
Love will save the day. Blaahaaa! Jag ska sluta tjata om kärlek just nu va 🙂
Brukar ju vara när man har den som man tjatar om den, vad håller jag på med då? Jajaja..

Igår var det film film film som gällde. Kom hem efter festandet, sov borta. Hos Tommy, på hans sköna soffa. Iaf så glodde jag på Smallville, U-571, ubåtsfilmen ni vet.. den var helt okej. Senare såg jag på teve. Beloved med Oprah Winfrey. Mäktigt. Jävligt mäktiga scener, som när hon försöker/mördar sina barn, bara för att de ska slippa hamna som slavar. En inblick i hur jävla sjukt en slavs liv var. All denna smärta och allt lidande.. Obeskrivligt

Sen inatt såg jag på Mission to Mars. Jag ska fan upptäcka vår planets ursprung jag med. 😛

Wäääh, om två timmar börjar jag jobba.. Eller mindre än två timmar.

Diskusdebatt om trender..

F13

Igentligen asså.. onödigt typ!
Vägra låta alla klä siig i det dom trvis i å inte behöva gå å förslöka hitta speciella kläder bara för att dom vill följa modet!

Jag skiter iallafall i vad jag klär miig i bara jag känner miig bekväm! (:

randler

Det gör du alldeles rätt i, jag tycker man ska bojkotta allt vad trender heter, det är bara löjligt att följa modet. Våga vara dig själv istället för en jävla kopia.

F16

Varför då?
Om man tycker det är jätte snyggt då?
Får man inte ta olika trender och kompinera med sin egen fantasi?
Oftast så tycker väl folk om trenderna och att dem är snygga för annars så verkar det ju lite konstigt. Eller hur!?
Och jag tror inte att det går att ordna en stil som är helt egen. Det bor faktiskt 8-9 miljoner människor i Sverige. Personlig stil får man genom att bara vara sig själv. Det är väl inte bara kläderna som gör människan.

randler

Till viss del håller jag med. Man ska ha på sig det man tycker är snyggt, men inte för att det är trendigt. Oftast så tycker folk om kläder för att de är trendiga. Inte för att de är snygga. Modeslavar. Ingen som sagt nåt om en helt personlig stil, jag sa att man ska ha på sig det man själv känner för och inte följa varenda jävla modemagasin. Vissa verkar tro att kläderna gör människan, eftersom de slänger ut idiotsummor på kläder.. Sånt är inte bra. Men visst ”Eat your heart out.” Det finns säkert de som mår mycket bättre om de äger en Canadian Goose-jacka, än utan en..

Poor people

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.