growing desperation..

Hmm, är det dags för mig att börja oroa mig om huruvida jag kommer hitta nån eller bör jag vänta med det? Jag är snart 24 år gammal, ska man ha hittat nån då? Det är ganska individuellt tror jag. Sen vill jag inte ta första bästa bara för att slippa vara ensam. Det misstaget verkar en del göra. Finns för många konsekvenser med sånt. Olycka, skilsmässor, nej usch. Vill inte bli ensam och bitter, vem vill det? Men jag känner mig nog inte desperat ännu.. Har faktiskt tid, det gäller bara att skita i vad ens omgivning gör och tycker. Okej att en del som är i min ålder har hunnit mer mycket mer än mig, men jag är inte dem och de är inte jag. Absolut inte, vilket nog är tur. Nu ska jag sova. Hörs.

Ny dag, Ond dag.. jag har så jävla ont i axeln/nacken, jävla nerv som spökar. Kunde inte ligga i sängen, inte bada, kan fan inte göra nåt alls. Jävla skit, skriker rakt ut i ren frustration och smärta. Hur ska jag kunna jobba? Det går helt enkelt inte..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.