with my body and soul

I want it more than I’ll ever know..

Ja, så har jag vaknat till ännu en underbar dag 🙂 Har intagit en god frukost. Ska strax sätta mig och glo på teve och sen efter det fixa nåt att äta på jobbet. Jag blir så glupsk när jag jobbar på nätterna. Inatt var jag både hungrig och trött. Men nu har jag sovit ut minsann.

Trivs nog bra där på mitt nya jobb. Eller jag trivs ypperligt än så länge. De är så trevliga så. 🙂 Väldigt viktigt. Jag ska även lära dem vad som är techno. De är i det stadiet då Pandora är techno. Okej att de förstår att det är eurotechno, men nej, det är inte heller techno. Techno är Adam Beyer. Exempelvis, så nu bränner jag en livespelning med honom, så de kan få höra. 🙂

Hej svejs

De enklaste sakerna är oftast de vackraste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.