Get up stand up

Don’t give up the fight.

Jaha. En ny dag. Dagen då Andreas försvinner iväg på världens jävla äventyr, som jag både unnar (eh, låter fel, men ni hajar) och avundas han för. Varför ska jag inte kunna göra nåt sånt då? Klart jag kan, men jag ska inte till Asien, jag ska till Amerika! Där finns mitt äventyr. När och sånt det är en annan femma.

Fan, kommer sakna honom, den spjuvern. 😉

Hade väldigt trevligt till slut på hejdåpartyt. Fast jag var på ett dumt humör ett tag. Tack igen Micke för att du övertala mig att stanna. Nog för att han inte kommer läsa detta men men 😉

Back to life, back to reality..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.