here we go

Igår var jag med en gammal vän, nej, hon är lika gammal som mig, men vi har känt varann sen vi var 5 ungefär. Vi fikade, hälsa på hennes tvillingsyster tillika bra gammal vän. Sen åkte vi hem till henne och såg på film. Sen när jag skulle åka hem mötte jag mina föräldrar, så då gick jag med dem hem. Sov där och så åt jag och kollade på gamla filmer på familjen. Fan vad vi såg ut för sådär 9 år sen. hehe. Sen åt vi och pratade allvar. Fick veta en massa saker om mitt förflutna som jag inte visste om. Inget världsomvälvande, men ändå. Sen på bussen från Hovsjö där jag var förstås, så träffar jag ännu en barndomskompis och snackar med henne på bussen ner på stan. Sen får bussen tuppjuck på vägen hem. Träffa två till jag känner på bussen med. Värsta kavalkaden av bekanta. Sen nu när jag satte mig och börja snacka här så börjar min ”bästis” från förr snacka på msn, fan va glad jag blev. Hoppas han ringer eller nåt sen med. Annars får jag ju göra det. Ikväll ska jag och Tess ut och göra Södertälje osäkert. 😛 Iaf ta en cider eller så och glo lite på nåt av stans exklusivare ställen 😉 Det kan ju bli skoj..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.