vad skiljer oss åt?

Jag har ett visst sätt att se på saker, jag tycker att man ska utgå från sig själv och försöka göra det bästa av saker och ting. Men så finns det många som nästan verkar göra fel med flit. Förvrängd syn på världen eller dåliga hemförhållanden kan förklara en del. Men har inte alla lite vett som de kan använda sig av? För en del verkar ha stängt av allt sitt vett och gör helt enkelt revolt. Eller så lever vi i olika verkligheter, med olika regler. Vad vet jag, jag vet bara att jag förbryllas av folk som agerar helt sjukt oftast.. mad world indeed.

Sov 2,5 h natten till idag, jävla barparty med 15 spänn för en 6:a, klart man inte vill hem och sova då inte. Sen är ju politik faktiskt intressant när man är full.. samt direktörers fallskärmar och annat smått och gott. Full rulle, sen seg och slö på jobbet.. tur att Annicka var likadan.

Sen efter att ha kompat fyra timmar, gått hem 14 istället för 18 kom jag hem efter en cykelfärd i motvind.. det kändes i benen 🙂 bra träning ju 😛
La mig i soffan och somna.

Sen ringde Mamma och sa att hon skickar med pappa mina gamla frimärken från min tid som frimärkssamlare.. jisses, jag kunde sitta i timmar och sortera och sätta in i frimärksalbum.. tur att jag kom över den hobbyn. 😛 Men nu kan de ju faktiskt vara värda nåt, har en hel del fina faktiskt.

Sen kom farsan och mecka ihop mitt databord som heter Palle. Jag döpte det inte. Det gjorde Jysk.

Nu ska jag sova sova sooova!

Nobody wants to be lonely..

”There you are in a darkened room
And you’re all alone, looking out the window
Your heart is cold and lost the will to love
Like a broken arrow here I stand in the shadows (in the shadows)
Come to me, come to me, can’t you see that

Nobody wants to be lonely, nobody wants to cry
My body’s longing to hold you, so bad it hurts inside
Time is precious and it’s slipping away
And I’ve been waiting for you all of my life
Nobody wants to be lonely so why (why)
Why don’t you let me love you

Can you hear my voice, do you hear my song
It’s a serenade, so your heart can find me ohhh
And suddenly your flying down the stairs
Into my arms, baby

Before I start going crazy (going crazy)
Run to me, run to me, cause I’m dying

I want to feel you deeply (feel you deeply)
Just like the air you’re breathing (breathing)
I need you here in my life
Don’t walk away, don’t walk away
Don’t walk away, walk away, no, no, no, no

Nobody wants to be lonely
Nobody wants to cry”

Puss gonatt! *däckar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.