moviestar oh moviestar

Jag blev filmad på jobbet idag. 🙂 Häftigt värre.
Ska vara med i en del av den utbildning jag går på jobbet.
Sen fick vi veta att de ska förlägga all lokalvård i produktionsrummen till de operatörer som verkar där. Så nu kommer jag antagligen få gå ner på två-skift eller ännu värre dagtid. Men det är inte klart än.. så vi får se hur det blir med den saken.

Tränade idag, var lite jobbigt, men det kändes bra. Jag kommer nog ha massor med träningsvärk imorrn dock. Får träna bort den på Onsdag. Jaha, sen efter jobbet och träningen drog jag ner på stan och fika med Ryddenn. Sen gick jag med hem till honom och segade. Är så jävla trött. Ska sova nu på nyss. Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.