lättpåverkad..

Det är jag det, på fler än ett sätt. Fast igår var jag inte värst när det gäller alkoholen iaf. Det var Mika. En kille på samma skift som mig. Jävlar va fort han blev full som fan. Vi spelade kubb och brödboll, ny variant av brännboll där man använder sig av en bit bröd istället för tennisboll. I brist på annat. Helgalet 🙂 Har nog inte skrattat så mycket på länge. Det är farligt att ge folk som jobbar på Astra alkohol. Det riktigt läskiga är att de vet att de beter sig som galningar när de dricker, men de har accepterat det och anser sig ha en bra anledning. Jobbar man skift på en fabrik med massa läkemedel kan man inte bli annat än konstig. 🙂

Tillbaka till det där med lättpåverkad då. Jag är som sagt det. Jag söker hela tiden prylar att ”förbättra” livet med. Fast jag vet att det inte gör en lyckligare. Varför kan man då fråga sig? Jo, jag har fått det med modersmjölken som så många andra också har. Har man inte en massa prylar så är man ju mindre värd 😛 Det är iallafall vad samhället har lyckats tuta i oss stackars lättpåverkade satar.

Ska nog hålla mig borta från cidern nästa gång, det blir lite för mycket.

Sen är jag otroligt less på att en del människor jämt tror att jag är bög. Det kryper alltid fram några från nya ställen där man möter nytt folk, som ny skola, ny klass, nytt arbete.. som inte har förmågan att tänka eller se längre än till ytan. Jag menar jag VET att jag inte är världens mest macho kille och jag VET att jag inte har typiska killintressen eller ens tänker som många killar gör. MEN, jag tänder likväl på tjejer för det. Det är bara att fråga nåt av mina ex eller ”strul” så har ni svaret liksom.

Så bara för att jag inte går macho eller pratar med machoröst, (macho macho man 😛 ) så betyder det inte helt automatiskt att jag är bög. Visst nu kan man ju undra varför jag tar åt mig när jag inte ens är bög. Men då kan jag ju säga det att är man inte bög eller ens har nån lust att bli sedd som det (utan att ha nåt emot bögar), även om det finns en viss ballhetsfaktor i det hela. (göb bög göööb) Så är det enerverande att ständigt få den frågan. Faktiskt. Jag är absolut inte homosexuell! 🙂 Jag är om något en heterofjolla.. fast jag gillar inte fjollor. Så det vill jag inte heller vara 🙂
Men ni hajar säkert. Varför spelar det så jääävla stor roll om nån är bög anyway?

Däremot fett med cred till alla människor som inte helt automatiskt antar saker bara för att man är den man är. Som bara är öppna och accepterar en med brister och allt. Så ska det fan vara, visst?

Sen har jag hört att det ska vara bra att sova.. ehum.. jag har nog inte lyckats vända tillbaka dygnet riktigt. Jag som ska upp om typ 3 och en halv timma. Asså typ fast eh.. Shit!

Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.