Jubileum!

Ja, idag skrev jag mitt 1000:e dagboksinlägg här! Wohoo va häftigt.. NOT!

Undrar om jag ska lägga av med att räkna, börjar kännas lite off. Kom hem för nån timme sen. Rätt skönt att bara vara sig själv för sig själv. Ska ta hand om lägenheten och pilla på Lottas sida. Och sånt.. Miaooo.

Ooh, mat var gott. Måste starta Homesite nu så jag kommer igång.

Jajaa, jag kommer inte igång. Städa, fixa, gah! Varför ska jag vara så jävla inkonsekvent.. Jag gör ju aldrig det jag förutsätter mig att göra. Tänka det gör inte saken bättre för fasen. Fi fasiken, har tänkt läsa tidningen på nätet med, men det händer inget där heller. Tänkt ringa syrran för att höra om bilderna på katten, tänkt lägga in bilder på deras katt med, men nej, inte nåt gör jag. Tänkt ringa mor och far för att höra om vi ska grilla imorrn.. tänkt tänkt tänkt.

JAG TÄNKER FÖR MYCKET!!

Shit, måste sola resten av semestern, måste bli apbrun som bajs. Jävlar alltså, ska köpa grillolja och grilla mig resten av veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.