Sol, dator och lite pant

Jag skulle ju sola idag, varför sitter jag här nu då? Får ta och skaffa mig solbrännan imorrn istället. Ska iväg till affären och panta burkar och flaskor så jag blir av med allt som legat i flera år nu och samlat damm. Låter onödigt. Ska ta cykeln till Lindboms och bli av med allt. Sen ska jag hem och plocka ihop min nya dator och åka till Stureby för att få hjälp, funkar det inte, får jag iaf reda på vad som inte funkar, förhoppningsvis och då kan jag köpa nytt och få hjälp med att få ihop det på rätt sätt denna gång, så nu jävlar ska jag väl äntligen få min dator som jag vill ha den.

Huga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.