när ingen vet

Du ligger ensam i din säng,
nynnar på nån gammal tom refräng,
tänk om nånting kunde vara i närheten av bra…

den gamla känslan bara gror,
ingenting blir längre som man tror..
du sjunker in i apati, när alla går förbi…

När ingen vet,
när ingen ser din ensamhet,
när ingen anar vad som sker,

när ingen vet…
när ingen håller dig hårt,
då är de kallt…
de är tomt när ingen vet…

Du känner dej helt transparant,
sliten och grå sådär ointressant,
tänk om dom visste hur de va,
att stå där ensam kvar…

Att jobba nattetid kan vara påfrestande. Första natten var ingen höjdare. Schemat i hjärnan stämmer inte överens med verkligheten och det resulterar i extrem trötthet. Men nu borde det vara övergånget. Jag beställde två svarta t-tröjor med texten randler i vitt tryck för nån vecka, de kom idag, ska snart hämta ut dem. Sen ska det inte vara några problem att känna igen mig. 😛

Bränna skiva, förbereda sig för att träna, handla lite kvällsmat. Utgång fre o lör kanske. Technostate på fre och Aladdin på lör? Ja, vem vet, det kan ju vara skoj. Hoppas mitt sl-kort går ut den 2:a. Nej, det var den 1:a. Ja, nu är det snart maj, wunderbar. Sommar och sol, kort tajt kjol. Slickepinne och nakenbad. 😛

Underbart är kort. Kort är kul. Kortspel. Arvika, Full moon eller VooV? Sommaren är kort, men lång. En gräsmatta i hemnejden, barn som skrattar och springer i vattenspridare. En baden baden och ett glas med saft. Kortspel på kvällen, med samma gamla bekanta uttalanden. Nej, så får man inte göra, jo det har nån sagt. Sitt inte på korten.

Nej, ska inte sitta här och vara nostalgisk. Dags att gå ner till livs och hämta tröjor och lite annat smått och gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.