As long as you’ve got eyes to see

Just one kiss away. Day and night. Ge mig kärlek motherfuckers!

Ska ge mig själv lite kärlek i helgen. FÖR JAG SKA BO PÅ HOTELL!

Men först ska jag tvääääättaaaa!Shit shit, lite stressigt, får tvätta det viktigaste, måste sortera. Bla bla. Sen upp till stan, möta syrran och checka in, eller checka in och sen möta henne. Vad är bäst liksom, spelar det någon som helst roll?

Förmodligen icke. En vecka till jul och inga julklappar köpta. Men det är ju det jag ska fixa med imorgon va. Ska nog dela upp det så att jag bestämmer vad vi ska göra ikväll och att syrran får bestämma imorgon. Bio låter nog bra ikväll.

Och eftersom jag är så jäävla snäll bjussar jag. Äta Mongololiskt med! Wohooo!

Hörs på Söndag dårå! 😛

Prutt

PS. Hade du varit min hade du fått bo på hotell med mig. Men nu blev det inget sånt serru, för du finns inte. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.