Ischias och Kalas.

Min stackars far går med käpp. Han fick något anfall av ischias nattten till igår och kom inte upp ur sängen, det vet jag hur det känns, att inte komma ur sängen alltså. För något år sen då jag hade överbelastat mina stackars ryggmuskler på mitt fd. skitjobb (byggstädade) och inte kom upp ur sängen för att det gjorde så förbannat ont. Frustrerande så inåthelvete, tror jag låg och skrek av ren frustration i minst en halvtimme, innan jag till slut kom upp ur sängen, som f.ö. är en loftsäng vilket inte underlättade situationen. Jag är väldigt glad att mina muskler repat sig och att jag inte behöver dras med de problemen längre.

Blir snart hämtad av mor min och sen ska vi iväg på kalas, ett av alla miljoner syskonbarn fyller 11 år. Tiden går snabbt. Minns när jag själv var knappt i den åldern och precis fått ett första syskonbarn. Vad vi busade. Resultatet blev att den stackarn fick sys två gånger. Men vadå, vi lekte ju bara lite oskyldigt, det är sånt som händer 😛 Ska bli trevligt att träffa familjen igen iaf, trots att det bara var några veckor sen. Ännu trevligare att få lite mat i sig, jag har inte direkt haft motivationen att gå och handla.

Testade fenomenet Pilates här för inte så länge sen, kunde konstatera att jag inte direkt var i form för såna flexibla rörelser såhär på morgonkvisten. Särskilt inte efter årets inledande träning med tre pass styrketräning på det. Jag var aningen stel. Så jag testar en annan dag då jag är lite mer uppvärmd och flexibel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.