Ny dag, nya tag.

Satte väckarklockan på 10.00, men jag vaknade inte förräns 11.38. Trött AB. Idag ska jag äta rätt, har läst på om bra kosthållning. Jag ska även tillgodose mina vätskebehov genom att dricka citronvatten. Jag är en utav dem som inte direkt gillar vatten. Sjukt nog, det är ju ändå något som är såpass grundläggande. Efter frukost ska jag ringa och höra om min moster har tid att sy upp mina nya gardiner, gå dit sen om det är så. Tacka henne. Sen ska jag hem och kolla om det finns nån tid i tvättstugan, det börjar bli lite tomt i strumplådan.

Sen ska jag väl försöka mig på att plugga teori. Åtminstone en timme. Det är jag skyldig mig själv. Ja, det är jag faktiskt. Kanske ska planera mina dagar lite oftare? Så man slipper bli sittandes och bara glo framför alla dumburkar hela tiden. Måste få in den rutinen i mitt liv. Skulle ju vara toppen toppen toppen! Igår innan jag gick och la mig tränade jag biceps med mina 7-kiloshantlar, jag är så jävla duktig på att träna alltså. Ännu en positiv rutin.

Some time later

Verkar som att moster inte hade tid idag 🙂 Hon ringer imorgon och kommer förbi och kollar längden och sånt. Ska väl fortsätta dagen med lite studier inom körkortsteori. Jag är grymt dålig på att engagera mig själv i sådant, men jag vill ju ha körkort så då får jag väl offra mig då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.