Don’t hold on to the past.

Hur vet man vad en nybliven 22-åring vill ha i present? Jag vet inte alls vad jag ska köpa, ändå ska jag dit om bara några timmar och måste ner på stan för att ta reda på det. Kan inte komma dit igen utan present. Nej, får åka ner på stan och spana helt enkelt, helst innan de stänger. Annars har jag en backupplan i värsta fall.

Veckan som gått har varit lite omtumlande med tjafs på jobbet, fått lite onödig utskällning, haft ett mindre kaos hemma i lägenheten. Men med helgens ankomst har jag styrt upp lite. Åtminstone i hemmet. Det där på jobbet blir nog bortglömt förr eller senare. Inget jag tänker bry mig om. Jag är bra på det, att släppa saker.

Lite för bra tycker en del. Men det är sån jag är och alltid varit. Vilket inte betyder att jag ska fortsätta vara sån bara för den sakens skull. Man ska sträva efter förändring, men det går inte över en natt. Rom byggdes inte på en dag. Just det här med att släppa saker, som jag själv tycker är småsaker oftast, är inte hälsosamt enligt en kollega till mig. Han tror att jag en dag kommer spricka pga. all skit som jag bara släpper. Kan inte svara på om det kommer ske, men någonstans kanske allt måste få utlopp. Jag tror jag bearbetar det på något sätt. Att sitta här och skriva är ju ett sätt. Finns många olika saker som kan ge utlopp för frustrationer.

Annars har jag försvunnit in i tv-serier nätterna långa. Följer rätt många serier just nu. Fast en del har haft säsongsfinal och så. Får vänta till nästa säsong drar igång. Men sånt är ju livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.