Perikardit

Hjärtsäcksinflammation drabbades min pappa av igår, skrämde upp oss alla riktigt rejält. Det liknar en infarkt, eftersom det uppstår bröstsmärta. Innan de hade röntgat kranskärlen visste de ju inte vad det var, skönt att det inte var en infarkt. Han fick väldigt bra vård och har nu efter behandligen mot symptomen fått komma hem. Pratade just med honom och han lät precis som vanligt. Ja, jösses vilka kval man kan gå igenom. Får en ju att förstå hur löjligt lite det kan krävas för att ta ifrån oss en viktig del av livet.

Apropå det så satt det två skator och kraxa på mig samma morgon som han åkte in på sjukhuset. Kom ut från trapphuset till omklädningsrummet så satt de där och bräkte på jättehögt. Undrar om det kan ha varit något slags tecken? Vad säger ni som sysslar med lite mer övernaturligheter? Kände även svag bröstsmärta när jag satt vid datorn direkt när jag kom hem. Jag kanske inbillade mig. Nej, nu måste jag kasta mig ner mot banken, innan de stänger. Enda sättet för mig att få tag i pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.