Ny digitalkamera.

Den här skönheten är min blivande kamera.

Så, nu har jag beställt den här kameran. Kommer bli ganska trevligt med lite uppgradering på bildkvalitén. Blir nog en inspiration för nya och vackra motiv. Sen är det inte helt fel med videofunktionen heller. Här kommer lite mer info.

Konica Minolta DiMAGE E500 är en 5 megapixel digitalkamera med två tums LCD-display och 3x optisk zoom till ett mycket överkomligt pris. DiMAGE E500 är tillräckligt kompakt och smidig för att alltid finnas tillgänglig i fickan och elegant nog att visas upp för omgivningen.

Denna synnerligen prisvärda och lättanvända kamera kan användas av hela familjen, allt som krävs är att sikta och ett snabbt klick på avtryckaren. Kamerans CCD med en upplösning på 5 megapixel producerar högkvalitativa bilder som kan skrivas ut i A3-format alternativt delförstoras för utskrift i mindre format.

Tack vare den stora två tums skärmen blir det extra enkelt att detaljgranska bilderna eller att ställa in menyval. Bland användbara finesser kan nämnas att den har fem digitala motivprogram (program, porträtt, landskap, sport och nattbilder). Stöd för PictBridge (en branschstandard för direktanslutning till skrivare), självutlösare för självporträtt, filmläge med 320 x 240 pixlars upplösning och AV-utgång för anslutning till en TV.

Kameran lagrar bilder på det inbyggda 12 MB minnet eller på SD-kort och drivs av 2 stycken vanliga AA-batterier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.