Problem med blo.gs

Försöker förgäves lägga till bloggfavoriter till min blo.gslista, men det enda som händer är detta: Popup med texten ”There is no blog with that URL”. Jäla skit asså. Får väl lägga till dem i en egen liten länkkategori. De har ju en gemensam nämnare. De skriver för dagstidningar. Nu är frågan, ska jag orka försöka mig på en annan sorts galleri än de två jag försökt få att fungera redan. Falbum och Flickr gallery. Ett nästintill omöjligt uppdrag. Kan ju ingenting om sånt där egentligen, bara låtsas.

Gallery var något som jag fann när jag kollade på trancecom och nico.se, ska testa om det funkar bättre.

2 svar till “Problem med blo.gs”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.