Fotoalbum

Har snickrat ihop ett fotoalbum nu till slut. Gallery funkade inte för att safe_mode är aktivt hos min isp. Så då blev det copperfield. Spana på https://www.randler.se/photos. Finns bilder från i helgen, men det kommer komma mycket mer.

Hade väldiga problem med min bärbara igår, tangentbordet ville inte fungera. Trodde det var kört. Att nu måste jag lämna in den på service. Inte nog med det, den tjuter med. Som ett brandlarm som testas. Helt slumpmässigt, närsomhelst, inte alls bra för öronen. Fattar inget alls. Trott att det varit allt från fläktar som blivit igendämda av katthår, till batteriet, batteriladdaren.

Men inget har fått det att sluta. Hoppas det inte finns något samband mellan tangentbordsmissödet och tjutandet. Hade datorn hlt avstängd under natten, medans jag var och jobbade och nu när jag kom hem och satte på den så fungerade tangentbordet igen, vilket är helt fantastiskt skönt.

Det årliga tandläkarbesöket skedde även det igår. Var rätt lindrigt, inga hål, inga problem. Fick med mig ett paket med Paro tandstickor. Funkar prima. Kostade dock 50 kronor mer att gå till tandläkaren än för ett år sedan.

Nu ska jag njuta av min säng ett par timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.