Vilken religon tillhör du?

You scored as Satanism. Your beliefs most closely resemble those of Satanism! Before you scream, do a bit of research on it. To be a Satanist, you don’t actually have to believe in Satan. Satanism generally focuses upon the spiritual advancement of the self, rather than upon submission to a deity or a set of moral codes. Do some research if you immediately think of the satanic cult stereotype. Your beliefs may also resemble those of earth-based religions such as paganism.

Satanism

79%

agnosticism

63%

atheism

63%

Paganism

58%

Islam

50%

Buddhism

46%

Judaism

42%

Christianity

33%

Hinduism

13%

Which religion is the right one for you? (new version)
created with QuizFarm.com

(via)

Föga förvånande resultat. Realist som jag är. Lördagar är bra att blogga på btw. Kan ju även länkas till det stundande kyrkovalet som alla politiska bloggar tjatar om. Om inte energin tryter alltför mycket ska jag försöka mig på att engagera mig och gå och rösta. Fast jag vet inte på vad eller varför. Verkar ju bara handla om kvinnliga präster, homosexuellas rätt till jämbördig vigsel och flyktingbarn. Fast det är ju inte bara så bara. Men av de alternativ jag sett finns ingen som är med på alla tre. Mest en massa njae. Vad är det för jävla tveksamheter, antingen eller liksom, hur svårt kan det vara? Förstår inte hur något av de tre skulle kunna utgöra något som helst problem. De får ett rungande JA på alla tre, iallafall av mig. Stela fega svenska land. I am disgusted.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.